Åkeri Malmö

Som Sveriges tredje största tätort så bör det inte komma som någon överraskning att det råder stor efterfrågan på prisvärda och kvalitativa åkerier i Malmö. Expressbolaget Budservice huserar i Skåne och har sedan 30 år tillbaka tillhandahållit branschens bästa service till svårslagna priser. Malmö är tack vare bland annat Öresundsbron en blomstrande företagarstad där näringsidkare av alla sorter kan driva sina rörelser med god tillgång till arbetskraft och första klassens infrastruktur.

Båt, flyg och lastbil

Malmö är inte bara en knutpunkt för transport tack vare Öresundsbron, utan även via sina järnvägar ut i Europa samt flygplatsen Malmö Airport. Alla dessa valmöjligheter är dock inte mycket värda utan lokal transport, och det är där Expressbolaget Budservice kommer in i bilden. Vi står redo att hämta upp dina varor och föremål och sedan transportera dem till sina destinationer i Sverige. Vi kan likväl stå till tjänst med att hämta upp varor här i Sverige och sedan frakta dem till flyg, tåg och dylikt så att de kan föras vidare ut i världen. 

Stora transportmöjligheter i Malmö

I vår strävan att vara det bästa åkeriet i Malmö så har vi tagit fram ett brett spektrum av tjänster så att du alltid kan få just den service du är ute efter. Detta inkluderar bland annat: 

  • Frakt av varor som behöver kylning (både kyl- och frystemperaturer).
  • Frakt av farligt gods (så som kemikalier och andra farliga ämnen).
  • Stora och små bilar som kan frakta objekt av många olika storlekar.
  • Fullt utbildade och kvalificerade förare.
  • Ett gott bemötande och en kundtjänst som gör allt för dig som kund. 

Företagandet i Malmö har under flera år varit på uppgång, vilket även har märkts av i vår egen expansion. Vi har etablerat oss som ett av Sydsveriges främsta transportföretag och för många är vi det givna valet när det kommer till att välja åkeri i Malmö. Har du frågor kring våra tjänster och vad vi kan göra för dig så kan du alltid kontakta vår kundtjänst på 042 - 610 11 00

Alla är välkomna

Oavsett om du är en privatperson som behöver flytta ett bohag eller en företagare som behöver en ansvarsfull transportör så är du välkommen till Expressbolaget Budservice. Från Fridhem till Möllevången till Ribersborg – vi kan Malmö som få andra.