Om oss

Expressbolaget Budservice i Helsingborg är ett av Skånes äldsta transport- och budföretag med anor från 1984. Vi riktar oss mot både privat- och företagsmarknaden och lämnar ingenting åt slumpen; ett litet arbete är lika prioriterat som ett stort. Vårt företag grundades av makarna Jan och Gun Gustavsson, i Bjuv utanför Helsingborg. Företaget, som då hette Budservice, expanderade snabbt och flyttade så småningom in till Helsingborg för att belägget blev större och kundförfrågningarna blev allt fler. Våra logistiklokaler i Helsingborg innehåller idag bland annat en bilflotta på över 30 bud- och lastbilar och expansionen fortsätter.

Några år efter vårt grundande förvärvades företaget Expressbolaget av naturliga skäl. Expressbolaget kompletterade vår bud- och fraktjänst på ett optimalt sätt samt tillförde en erfaren och kompetent personalstyrka som vi lyckats hålla samman mycket väl under åren. Det nya bolagsnamnet efter sammanslagningen blev således Expressbolaget Budservice i Helsingborg.

År 2008 valde Jan och Gun Gustavsson att trappa ned och lämnade över styrande och operationella roller till sonen Kenneth och maka. Det visade sig att Kenneth skulle komma att göra minst lika stora framsteg under sina sex år som VD för Expressbolaget Budservice i Helsingborg. Under våren 2014 gick Lummern Förvaltning AB in som huvudägare men med Kenneth kvar i en mer operationell roll med ansvar för transportverksamheten.

Vi fortsätter att växa starkt, nu med ett ännu starkare arbetslag och en ledning som varit med länge i branschen. Vår kundtjänst är alltid trevlig och effektiv att svara på kundförfrågningar och våra chaufförer jobbar lika stenhårt varje dag för att leverera våra kunders varor och lösören. Vi blir starkare för varje år som går och vi har passion för det vi arbetar med.

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med transport eller bud i Skåne – vi finns alltid tillgängliga!