Transportfirma

En transportfirma med kvalitet

Den rådande aktiviteten när det gäller transporter och bud i Sverige är högre än någonsin. I området kring Öresundsbron pågår febril transportaktivitet som en effekt av att Sverige genom bron kommit närmare kontinenten. Behovet av transportfirma är idag stort, men få aktörer kan verkligen svara upp mot att ge den kvalitet rakt igenom som krävs när höga krav ställs på såväl kompetens och kapacitet som kundservice och miljökrav.

En transportfirma som ger garantier och svarar upp mot dem

Expressbolaget Budservice har alltid haft som mål att erbjuda en förstaklassig service till våra många kunder i Skåneregionen. Vi kan garantera att dina varor och paket alltid levereras i tid eftersom vi under våra över 30 år i branschen alltid svarat upp mot det vi utlovat. Vårt kvitto på att detta inte är tomma ord är våra ständigt återkommande och nöjda kunder. De känner alltid högsta tillit till våra tjänster eftersom de vet att vi alltid levererar.

Vi kan alltid erbjuda våra kunder:

  • En snabb leverans som alltid svarar upp mot det vi utlovar
  • Marknadens bästa chaufförer som alltid är certifierade och konstant arbetar effektivt
  • En effektiv och flexibel kundservice som prioriterar alla uppdrag, små som stora
  • Rimliga priser för transport- och budtjänster

Leverans inom 24 timmar och direktleverans

Som en av få transportfirmor kan vi stoltsera med att vi kan leverera varor och gods inom 24 timmar. Detta är faktiskt en av våra mest eftertraktade tjänster som varierar i pris med avseende på volym och geografiskt område för leverans.

Vi är en transportfirma med en kapacitet på över 30 bilar i olika dimensioner med ett starkt och effektiv transportflöde. Detta gör det möjligt för oss att utföra direktleveranser vid behov. Om du behöver någonting levererat med ilfart så är du välkommen att höra av dig till oss för prisinformation.